Ura! 02 / 25.02.

Date: March 25 at 10 PM to March 26 at 3 AM. 2017.

Location: Štab Pogon.
Trg kralja petra I 8-10, 26000 Pančevo. Serbia.

Line Up: DJ Veljko Jovic, Lobor D.

Ura! 02

Druga žurka u sklopu serijala „URA!” pančevačkog di-džeja i producenta Lobor D, za dekove Pogona vratiće talentovanog Veljka Jovića! 😊
Nakon odličnog žura prošle godine vlasnik I AM DIFFERENT etikete ponovo će nam pokazati kako se tresu zidovi kluba.

URA! jer se „bre” ne čuje doboljno glasno na žurci.
URA! jer je to srpski i slovenski usklik radosti.
URA! jer je bolje od „idemo”, zato što smo sada i ovde najbolji zauvek.
URA! jer volimo da se deremo kad smo zajedno. ♥
URA! jer znači USER REQUIRED ACTION.

/// BIOGRAFIJE ///

DJ Veljko Jovic
Nakon što je ušao u svet produkcije, već sa 14 godina počeo je da se bavi i di-džejingom. Sa preko 110 izdanja pod njegovim imenom, Veljko je danas među najuticajnijim domaćim imenima. Cristian Varela, Spartaque, Joseph Capriati, Fedde Le Grand, Paco Osuna, Alen Milivojevic neka su od poznatijih imena koja su podržala njegova izdanja.
U svojoj ranoj karijeri uspeo je da stane rame uz rame sa imenima kao što su Cristian Varela, Christian Cambas, Alex Di Stefano, „Balthazar & Jackrock”, Da Fresh, A. Paul, Axel Karakasis u okviru prestižne liste odabranih artista „Ying Yang Records-a”.
Pored visokih pozicija na brojnim top listama, uz saradnju sa ASAS, njegova pesma „Consumo” dospela je na mesto broj 1. najprodavanijih u okviru kompilacije na kojoj je izdata u hard techno žanru na „Beatport-u”.
O njemu kao disk džokeju je suvišno trošiti reči. Veliki je ljubitelj tvrđeg techno zvuka što mogu potvrditi svi koji su imali priliku da prisustvuju nekom od njegovih nastupa.
Vlasnik je „I AM DIFFERENT” etikete.

– https://www.facebook.com/veljkojovic101/
https://www.mixcloud.com/djveljkojovic/

I AM DIFFERENT
https://www.facebook.com/iamdfnt/

Lobor D
Darko Lobor je techno i progressive house producent i di-džej iz Pančeva, publici poznatiji pod imenom Lobor D. Prisutan je na sceni elektronske muzike još od 2005. – izdanjima „Voice of Spring EP” za „Deep Life Rec”, pa kasnijim izdanjem „Spacewalk” na domaćoj etiketi „Circles Digital”, kao i remiksima za „Don’t Look Productions”, „Juno Digital”, „Drastic Music”…
Lobira za rejv kao lek od početka 21. veka. Svoj zvuk definiše kao prepoznatljiv miks techno i progressive house motiva.
After party-ji su mu uža specijalnost, čemu je posvetio i svoj serijal mikseva „Sunday Aftermath Mix”. Pije isključivo domaću rakiju i voli da tera publiku da se dere „Uraaaa!”.

– https://www.facebook.com/Lobormusic
https://soundcloud.com/lobor-d
https://www.mixcloud.com/lobord/
https://www.beatport.com/artist/lobor-d/293720

ASAP: https://www.facebook.com/asap.pancevo/

/// MEDIJSKA PODRŠKA ///

013info
Pančevo MOJKraj.rs
Pančevo Online
Urban BUG
clubsandparties.net