PACO OSUNA во Вип Арена БОРИС Трајковски, сабота 25 февруари.

Date: Saturday, February 25 at 10:30 PM – 5:30 AM. 2017. Location: Boris Trajkovski Sports Center. bul. 8 Septemvri / bul Ilindenska, 1000 Skopje. Line Up: PACO OSUNA, NIKIFOR. PACO OSUNA во Вип Арена БОРИС Трајковски, сабота 25 февруари. SUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува најдобриот настан за првата половина на годинава… За прв пат во Скопје гостува еден од најреспектираните дј-и во моментов, шпанскиот супер стар дј, продуцент и техно великан: PACO OSUNA Continue Reading →