Deborah De Luca во Вип сала Борис Трајковски, петок / 07.04.

Date: Friday, April 7 at 11 PM – 5 AM. 2017. Location: Boris Trajkovski Sports Center. Булевар 8ми Септември бб, 1000 Skopje. Tikets: kupikartizase Deborah De Luca во Вип сала Борис Трајковски, петок 7 април Line Up: DEBORAH DE LUCA, BOBI, ICKO Минатата година за првпат во Скопје со свој настап ја видовме една од најголемите дј ѕвезди, единствената и неповторлива DEBORAH DE LUCA. Тој настан ги навести новите трендови на урбаниот и прогресивен ноќен Continue Reading →