PACO OSUNA во Вип Арена БОРИС Трајковски

Line Up: PACO OSUNA

Date: Saturday, February 25 at 10:30 PM – 5:30 AM

Location: Boris Trajkovski Sports Center. Skopje.

PACO OSUNA во Вип Арена БОРИС Трајковски

SUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува најдобриот настан за првата половина на годинава…За прв пат во Скопје гостува еден од најреспектираните дј-и во моментов, шпанскиот супер стар дј, продуцент и техно великан: