GUY J,Digicult,Tryambaka,Tropical Bleyage@Skopje Undercity Fest3 / 10.03.

Date: Friday, March 10 at 10 PM – 4 AM. 2017.

Location: MKC. Kej Dimitar Vlahov 15, 1000 Skopje.

TICKETS: kupikartizase

GUY J,Digicult,Tryambaka,Tropical Bleyage@Skopje Undercity Fest3

Line UP:

Tehno Stage:

GUY J / Lost and Found
– Flooder
– Goran Kan

Trance Stage:

Digicult / Dacru Rec
Tryambaka / Bhooteshwara / Global Army Rec
Tropical Blayage / Dacru Rec
– Blisargon Demogorgon
– Bushava Azbuka(retrodelic intro set)
– Satellite

Почитувани,

Ви го најавуваме 3тото издание на фестивалот
Skopje Undercity Festival и тоа овојпат со најобемната дј програма досега.
Самиот настан претставува уникатно музичко-електронско доживување на 2 подиума а со една влезница.
На 10 Март, Петок во МКЦ ќе приредиме уште една забава од овој серијал каде на 2 подиума ќе може да проследиме настапи на неколку врвни странски и домашни изведувачи.
Во изминатиов период на овој фестивал ги видовме: Electric Universe,U Recken, Alexander Kowalski, Jon Rundell, a сега e време за:

Цена на влезници 350 ден во ½ Jugoton и мрежата на купилартизасе низ државата