F Scope / Boogaloo w Monika Kruse [21.04.2017]

Date: Friday, April 21 at 11 PM – 7 AM. 2017.

Location: Boogaloo Zagreb.
Ulica grada Vukovara 68, 10000 Zagreb, Croatia.
F Scope / Boogaloo w Monika Kruse [21.04.2017]

Line up:

● MONIKA KRUSE
● DJ JOCK
● SHIPE
● MATYA
● SENNO

Travanj je rezerviran za trenutno najveću i napoznatiju njemačku techno ikonu, dj-icu sa stažom dužim od 26 godina te vlasnik etikete Terminal M, Moniku Kruse!

MONIKA KRUSE
Njen prvi autorski rad je izašao 1995.godine uz pomoć Richard Bartz-a poznatog i kao Acid Scout, i od tada njena karijera ide nezaustavljivo prema vrhu. Njeni nastupi postali su traženi diljem starog kontinenta, a ona je iste godine pokrenula svoj Haustram Event, odnosno zabavu u gradskom tramvaju.
Krajem devedesetih pokrenula je svoju etiketu Terminal M, što je bila idealna platforma za njen ubijajući, energični i jaki techno. To ju je dovelo do nastupa na Love Parade u Berlinu, kada je nastupila ispred milijun i pol ljudi.
2001. godine Monika je izdala svoj debitantski album ‘Panorama’ koji je producirala sa Patrickom Lindseyem. Vjerujemo da sam da naziv njenog prvog albuma ima veze s njenim redovnim nastupima u poznatoj Berlinskoj Panorami / Berghainu.
Ova neumorna umjetnica riječima i još više djelom nastavlja iskazivati svoju ljubav prema klupskoj kulturi i zvuku, a zadnjih je par godina aktivnija nego ikad. Izdala je par zajedničkih EP-a sa svojim miljenicima Pig&Dan, na kojima se mogu naći neke od njenih dosad najboljih traka, a nastupala je na svim ključnim podijima: Space Ibiza, Amnesia, Timewarp, Melt, Ultra Miami, Sonus, Awakenings i brojnim drugim atraktivnim lokacijama.