Deborah De Luca во Вип сала Борис Трајковски, петок / 07.04.

Date: Friday, April 7 at 11 PM – 5 AM. 2017.

Location: Boris Trajkovski Sports Center.
Булевар 8ми Септември бб, 1000 Skopje.

Tikets: kupikartizase

Deborah De Luca во Вип сала Борис Трајковски, петок 7 април

Line Up: DEBORAH DE LUCA, BOBI, ICKO

Минатата година за првпат во Скопје со свој настап ја видовме една од најголемите дј ѕвезди, единствената и неповторлива DEBORAH DE LUCA.

Тој настан ги навести новите трендови на урбаниот и прогресивен ноќен живот во градот убав.

И затоа што позитивните импресии од најдобрата журка за изминатата година сеуште не држат, SUN Production на Ваше барање Ве кани на повторна средба со италјанската дива…

DEBORAH DE LUCA

www.facebook.com/deborahdelucadj
www.deborahdeluca.it
www.twitter.com/deborahdeluca
www.soundcloud.com/deborahdelucadj

Домашна поддршка:

BOBI – City radio
ICKO – Antenna 5 radio
Најдобриот Line Array Sound System, најдоброто светло големо ЛАСЕР шоу, лед скринови, специјален денс перформанс и многу повеќе…

Петок 7 април
ВИП АРЕНА БОРИС ТРАЈКОВСКИ (мала сала)
Старт: 23:00

Влезници во претпродажба во ПОЛА ЈУГОТОН и купи карти за се дистрибутивната мрежа.

Првите 300 влезници – 400 денари
Следните 500 влезници – 500 денари
Потоа – 600 денари
Можност за резервација на висока маса:
4 ВИП влезници и ваучер за пијалок по избор – 4000 денари!!!
(резервациите се во строго ограничен број)

Информации и резервации: 075 975 488!!!