Deborah De Luca во Вип сала Борис Трајковски, петок / 07.04.

Date: Friday, April 7 at 11 PM – 5 AM. 2017. Location: Boris Trajkovski Sports Center. Булевар 8ми Септември бб, 1000 Skopje. Tikets: kupikartizase Deborah De Luca во Вип сала Борис Трајковски, петок 7 април Line Up: DEBORAH DE LUCA, BOBI, ICKO Минатата година за првпат во Скопје со свој настап ја видовме една од најголемите дј ѕвезди, единствената и неповторлива DEBORAH DE LUCA. Тој настан ги навести новите трендови на урбаниот и прогресивен ноќен Continue Reading →

GUY J,Digicult,Tryambaka,Tropical Bleyage@Skopje Undercity Fest3 / 10.03.

Date: Friday, March 10 at 10 PM – 4 AM. 2017. Location: MKC. Kej Dimitar Vlahov 15, 1000 Skopje. TICKETS: kupikartizase GUY J,Digicult,Tryambaka,Tropical Bleyage@Skopje Undercity Fest3 Line UP: Tehno Stage: GUY J / Lost and Found – Flooder – Goran Kan Trance Stage: Digicult / Dacru Rec Tryambaka / Bhooteshwara / Global Army Rec Tropical Blayage / Dacru Rec – Blisargon Demogorgon – Bushava Azbuka(retrodelic intro set) – Satellite Почитувани, Ви го најавуваме 3тото издание Continue Reading →

PACO OSUNA во Вип Арена БОРИС Трајковски, сабота 25 февруари.

Date: Saturday, February 25 at 10:30 PM – 5:30 AM. 2017. Location: Boris Trajkovski Sports Center. bul. 8 Septemvri / bul Ilindenska, 1000 Skopje. Line Up: PACO OSUNA, NIKIFOR. PACO OSUNA во Вип Арена БОРИС Трајковски, сабота 25 февруари. SUN PRODUCTION со особено задоволство го најавува најдобриот настан за првата половина на годинава… За прв пат во Скопје гостува еден од најреспектираните дј-и во моментов, шпанскиот супер стар дј, продуцент и техно великан: PACO OSUNA Continue Reading →