Only party @Maximus Kotor / 31.03.

Date: Friday, March 31 at 11 PM – 5 AM

Location: MAXIMUS Kotor. Stari Grad, Trg od Oruzja 232, 85330 Kotor, Montenegro.

Line up: Audiostorm, Ilija Đoković, Jock.

Only party @Maximus Kotor

Mixmag i Maximus organizuju još jedan rasplesani party u elektronskoj kraljici u petak, 31. marta – Only party, a kako najbolji uvijek idu sa najboljima, za mix pultom čuvene arene publici će se predstaviti naš domaćin Ognjen Vuković, aka Audiostorm, Ilija Đoković iz Beograda i Stipe Škokić aka Jock iz Splita.

Cijena ulaznice: 5 eura.
Info: 067217101

Stipe Škokić aka DJ Jock sa četrnaest godina počinje da sluša hard techno zvuk, ubrzo nakon čega kupuje i svoju prvu DJ opremu. Puštajući muziku na privatnim žurkama, sa 16 godina već radi u mnogim barovima u Splitu. Tako je počela njegova karijera, a danas je jedan od najprepoznatljivijih hrvatskih DJ-eva koji preferira groovy, funky tech house i techno zvuk.
Najpoznatiji regionalni magazine za elektronsku muziku Mixmag uvrstio ga je u protekloj godini među “20 najprobitačnijih regionalnih DJ-eva”.

Nakon zainteresovanosti za sve muzičke pravce još u ranim godinama, Ilija Đoković je ubrzo shvatio da je elektronska muzika u njegovom srcu. Svoju karijeru DJ-a započeo je 2010. godine nakon čega je osvajao samo simpatije mnogobrojne publike te stekao poziciju jednog od najperspektivnijih individual na balkanskoj techno sceni, nastavivši da inovira svoj rad. Publici je poznat po svojim energičnim setovima koji sadrže melodični i euforični techno zvuk. Ovaj DJ ima nevjerovatnu moć da pročita potrebe publike i isporuči joj ono što im je u tom trenutku potrebno na danceflooru.

Ognjen Vuković, aka AudioStorm, jedan je od najcjenjenijih producenata u Crnoj Gori, a ove godine jedan od najpoznatijih regionalnih magazina koji se bavi elektronskom muzikom Mixmag stavio je ovog vrsnog muzičara među top 9 producenata regiona od kojih mnogo očekujemo ove godine.

Kako kaže naš domaćin Audiostorm, dinamike i energije neće faliti 🙂